Kokosowe kulki z piersi kurczaka (na parze)

22.08.2014

Kokosowe kulki z piersi kurczaka (na parze)

22.08.2014

Znane z chińczyka, w wersji bez oleju i panierki, za to na parze. Polecam 🙂 (hmm… poprawnie jest wiórek czy wiórków kokosowych? 🙂 )

Składniki (1 porcja – zdjęcie):

250 g piersi z kurczaka
0,5 roztrzepanego jajka
1 łyżka (10 g) bułki tartej
3 łyżeczki sosu sojowego

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close