Smaki Indii: Pręga wołowa pieczona w jogurcie

09.10.2014

Wiem, wiem – znowu wrzucam coś nie-tajskiego. Ale czasem po prostu nie mogę się oprzeć aromatom długo pieczonych potraw kuchni indyjskiej (tak jak w przypadku
Składniki (dla 3-4 osób):600 g pręgi wołowej200 ml jogurtu naturalnego1 biała cebula1 cebula czosnkowa1 główka czosnku1/2 łyżeczki sproszkowanego imbiru1/2 łyżeczki świeżo mielonego pieprzu1 łyżeczka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close