Domowe krówki

23.11.2014

Małe co-nieco na osłodę życia 🙂 Pyszne, mocno śmietankowe i bardzo ciągnące domowe krówki. Przepis znalazłam na
Składniki:100 g cukru200 ml śmietanki 30%50 g masła2 łyżeczki cukru waniliowego
CZAS PRZYGOTOWANIA: 30 MINPOZIOM TRUDNOŚCI: ŁATWY
Przygotowanie: Keksówkę o wymiarach 25×12 cm wykładamy papierem do pieczenia. Do garnka wkładamy wszystkie składniki.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close