Mini kotleciki z zielonej soczewicy

27.11.2014

Składniki na 1 porcję:50 g zielonej soczewicy1 białko jaja2 łyżeczki otrębów orkiszowych/żytnich1 łyżeczka lnu mielonegoCurry, pieprz, sól, imbir, kurkuma
Przygotowanie:
Soczewicę gotujemy zgodnie z tym co jest napisane na opakowaniu.
Po ugotowaniu, odcedzamy soczewicę, odstawiamy do wystygnięcia.
Dokładnie blenderujemy, dodajemy przyprawy, otręby, len oraz białko jaja i mieszamy.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close