A`la flaczki z boczniaków

06.12.2014

Kto by pomyślał, że tradycyjne flaczki wołowe można zamienić na wersję roślinną? Przepis wykorzystałam z bloga

Składniki:

250g świeżych boczniaków1/2 marchewki1/2 pietruszki1/4 selera mała cebulasólpieprz1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej1 łyżeczka majeranku2 ziela angielskie1 liść laurowy2 łyżki sosu sojowegoolej1 litr wody
Sposób przygotowania:Boczniaki myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Kroimy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close