Surówka z kapustą, żurawiną i winogronami

14.12.2014

Zdrowa i pełna witamin surówka z białej kapusty, marchewki, jabłka, suszonej żurawiny, winogron i orzechów włoskich. Doprawiona dressingiem z oliwy, octu ryżowego, soku z cytryny i miodu.
Składniki:z przepisu ze strony Kwestia Smaku1/4 główki kapusty1 jabłko1 marchewka1/3 szklanki suszonej żurawinykiść czerwonych winogronkilka orzechów włoskich2 łyżki oliwy2 łyżki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close