Surówka z selera z orzechami włoskimi

15.12.2014

Surówka z selera z dodatkiem orzechów włoskich i koperku. Z dodatkiem lekkiego dressingu z jogurtu greckiego, oliwy i musztardy.
Składniki:1 seler (bulwa)2 garście orzechów włoskich1 łyżka koperku2 łyżki jogurtu greckiego3 łyżki oliwy z oliwek1 łyżeczka musztardysól morska
Seler zetrzeć na tarce. Orzechy obrać i pokroić na kawałki. Koperek posiekać.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close