Zupa krem z pietruszki i selera

27.12.2014

Składniki:
2-3 pietruszkipół dużego lub jeden mały selersól, pieprz, gałka muszkatołowachili, kurkuma w proszku (opcjonalnie)mleko ryżowewoda (ilość w zależności od tego jaką chcemy uzyskać konsystencje)2-3 łyżki oleju rzepakowego
Przygotowanie:
Pietruszkę i seler obrać, umyć, pokroić w kawałki, plastry. Posolić, posypać gałką i pieprzem. Skropić olejem.Warzywa ułożyć na blaszce na papierze

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close