Kurczak w ogórku

30.12.2014

Składniki :4 filety piersi z kurczaka
2 ogórki szklarniowe
0,5l śmietany
1/2szkl. mąki
czosnek granulowany
sól, pieprz
· Przygotowanie ;
Filety dokładnie myjemy, osuszamy,przecinamy, delikatnie rozbijamy. Przyprawiamy solą i pieprzem oraz czosnkiem granulowanym. Następnie obtaczamy w mące i Obsmażamy na gorącym oleju.Smażymy 3-4 minuty.
Ogórki dokładnie myjemy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close