Kurczak w orientalnym bulionie

30.12.2014

Wspaniałe danie z kuchni orientalnej. Naprawdę warto spróbować!2 piersi z kurczakaszcz chili3 cm imbiru200 g makaronu ryżowego1 marchewłyżka oliwyszcz soli i pieprzułyżka przyprawy chińskiej4 garści rukoliłyżka słonecznika, kokosu, pestek dyni i płatków kokosu1 l bulionu1-2 łyżki oliwy Monini

Ziarenka i kokos nakładamy na patelnie i podprażamy. Bulion doprowadzamy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close