Chlebek z soją

31.12.2014

Składniki:3 szklanki mąki żytniej 7202 szklanki mąki pszennej 720ok. 20 g drożdżyłyżeczka cukru2 łyżeczki soli3 łyżki oliwy z oliwek1 i 1/2 szklanki wodygarść ziaren soi
Wykonanie:Soja:Soje namoczyć w wodzie i odstawić na 2 godzinki, aż napęcznieje. Następnie ugotować, ale żeby nie była zbyt miękka. Ostudzić.Zaczyn:1/2 szklanki maki pszennej 720

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close