Weneckie ragu z kaczki

21.04.2015

Składniki dla 6 osób:1 łyżka oliwy z oliwek4 kacze nogi2 cebule, drobno posiekane2 ząbki czosnku, zgniecione2 łyżeczki mielonego cynamonu2 łyżeczki mąki pszennej250 ml czerwonego wina2x 400 g puszki pokrojonych pomidorów1 kostka drobiowa, rozpuszczona w 250ml wody3 gałązki rozmarynu, posiekane liście2 liście laurowe1 łyżeczka cukru2 łyżki mleka600 g makaronu paccheri

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close