Krem kurkowy

11.09.2015

Dziś przedstawiam prosty przepis na pożywny i aromatyczny krem z kurek 🙂 Zapraszam do przygotowań!

Składniki na 4-5 porcji:500 ml intensywnego bulionu warzywno-mięsnego1 ugotowana marchewka z bulionu300 g ziemniaków, obranych i pokrojonych w kostkę200 g kurek, dokładnie umytych2 łyżki masła1 cebula, drobno posiekana50 serka topionegoszczypta gałki muszkatołowejszczypta chilliszczypta kurkumy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close