Ogórkowa sałatka Eli

Ogórkowa sałatka Eli

Składniki4 kilogramy ogórków1 kilogram marchewki2 główki czosnku4 cebule6 gałązek zielonej pietruszkiZALEWA1 szklanka wody1 szklanka cukru1 szklanka octu3/4 szklanki oliwySposób przygotowaniaOgórki obrać, umyć, pokroić w plasterki i zasypać 2 łyżkami soli. Odstawić na 2-3 godziny. Po tym czasie odlać wodę. Marchewki obrać, pokroić w plasterki i obgotować

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close