Nadziane mielone

14.09.2015

Składniki:450 g mięsa mielonegojajko2 łyżki bułki tartej2 posiekane ząbki czosnku6 suszonych pomidorów3-5 paseczków sera camembert3 łyżki oliwy z oliwek6 ziemniaków2 łyżeczki ziół prowansalskich1 łyżeczka czosnku niedźwiedziego1 łyżeczka soli1 łyżeczka pieprzuZiemniaki obierz i pokrój w grubsze frytki,przełóż do miski.
Do ziemniaków dodaj zioła prowansalskie,sól,czosnek niedźwiedzi i 1 łyżkę oleju. Całość

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close