Pulpety w Sosie Serowo – Koperkowym

Skład:

Na Pulpety:

500g mięsa mielonego z indyka klik klik

pół kajzerki + ciepłe mleko

1 małe jajko

pół małej cebuli

2 ząbki czosnku

sól, pieprz

1 łyżeczka przyprawy do wieprzowiny Skworcu

ok.3 łyżki bułki tartej

Na Sos:

1 mniejsza marchewka

2 pęczki koperku

1 topiony serek o smaku ziołowym – podłużny

100ml śmietany

spora garść

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close