Cieciorka po bretońsku

16.09.2015

Lżejsza wersja fasolki po bretońsku

Składniki:
500g. suchej cieciorki namoczonej przez noc
300g. boczku wędzonego
1 pętko kiełbasy wiejskiej
2 cebule
200g. koncentratu pomidorowego
4 łyżki suszonego majeranku
sól , pieprz
4 łyżki masła
3 łyżki mąki pszennej

Przygotowanie:
Cieciorkę odsączamy , płuczemy.
Gotujemy do miękkości.
Boczek , kiełbasę

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close