Polędwiczka wieprzowa

SKŁADNIKI:1 polędwiczka wieprzowasól himalajskamielony pieprz kolorowy1 ząbek czosnkułyżka suszonego lubczyku1 łyżka sałatkowego rarytasu ETERNO1 łyżka masła

PRZYGOTOWANIE
Polędwiczkę nacieramy solą, pieprzem, czosnkiem, lubczykiem i sałatkowym rarytasem. Zawijamy w folię i odkładamy na noc do lodówki.Następnego dnia na patelni roztapiamy masło i obsmażamy polędwiczkę z każdej strony,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close