Chaczapuri z seram i szpinakiem

20.09.2015

Ciasto :
– 1 łyżeczka cukru
– 4 łyżki oleju
– 1/2 łyżeczki soli
– 380g mąki pszennej
– 20 g świeżych drożdży
– 100 ml mleka
– 100 ml kefiru

Nadzienie :
– 300 g sera morski
– 150 g mozzarelli w bloku
– 3  garście szpinaku
– ząbek czosnku
– cebula mała

Sposób przygotowania:
1. Cukier mieszamy z drożdżami i odstawiamy.
2. Do zacieru drożdżowego

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close