Zielone curry z cukinią, fasolką szparagową i kurczakiem

21.09.2015

Kolejna wersja znanego i lubianego zielonego curry 🙂

Składniki na 4 porcje:2 łyżki oleju2 cebule cukrowe, pokrojone w piórka4 cm imbiru, startego na tarce1-2 łyżki pasty zielone curry2 ząbki czosnku, zmiażdżone nożem400 ml mleka kokosowego1 łyżeczka pasty z trawy cytrynowej1/2 łyżeczki mielonej kolendry1/2 łyżeczki słodkiej papryki1 łyżeczka cukru1/2 papryki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close