Łosoś w papilotach

SKŁADNIKI:300 g surowego łososia1 ząbki czosnku4 łyżki sosu sojowego TaoTaosok z 1/2 cytryny1 łyżka lubczyku ogrodowegonatka pietruszkiłyżka masła czosnkowego2 łyżki sosu chilli słodko-pikantnego TaoTao1/2 paprykisól himalajskapieprz

PRZYGOTOWANIE:
Rybę przekrój na pół wzdłuż. Sporządź marynatę (masło, sos sojowy, sos chilli, sok z cytryny, posiekana natka, lubczyk, sól, pieprz).

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close