Schab zapiekany z warzywami w sosie śmietanowo-musztardowym

22.09.2015

Jeśli macie w lodówce plastry schabu, a znudziły się Wam tradycyjne schabowe, polecam przepis na tę zapiekankę. Jest pyszna i będzie stanowić miłe urozmaicenie codziennych obiadów.

Składniki:

4 plastry schabu
cebula
200 g pieczarek
6-7 średnich ziemniaków
200 g śmietany 18%
200 g śmietany 30%
jajko
musztarda (łagodna)
sól, pieprz, papryka wędzona, gałka muszkatołowa

Przygotowanie
Mięso obficie nacieramy przyprawami. Każdy plaster

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close