Gulasz z łopatki wieprzowej z pieczarkami

23.09.2015

Składniki na 3-4 porcje:2 łyżki oleju500 g łopatki wieprzowej8 sporych pieczarek1 duża cebula2 duże ząbki czosnku500 ml bulionu2 liście laurowe2 ziarna ziela angielskiegosól, świeżo mielony pieprz2 łyżeczki musztardy1 łyżeczka miodu1/2 łyżki suszonej natki pietruszki
Do podania:ziemniaczane kluski lub kasza gryczanaogórek kiszony lub zasmażane buraczki
CZAS PRZYGOTOWANIA: 120 MIN
POZIOM

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close