Rzodkiewianka,czyli surówka z białej rzodkwi

26.09.2015

Składniki:

biała rzodkiewjabłkonatka pietruszki suszonapapryka słodka suszonasól, pieprzjogurt typu greckiego lub bałkańskiegoopcjonalnie: chrzan tarty

Przygotowanie:Rzodkiew i jabłko zetrzeć na grubych oczkach tarki. Posypać przyprawami i doprawić solą do smaku. Dodać ze dwie łyżki jogurtu. Można podkręcić smak łyżeczką lub dwoma chrzanu tartego.
Pysznie!

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close