Gulasz drwala

28.09.2015

Syte danie jednogarnkowe podobne do fasolki po bretońsku. Jest też dobrym sposobem na przemycenie wątróbki do codziennej diety.

Składniki:

0,5 kg karkówki wieprzowej
200 g wątróbki drobiowej
250 g suchej fasoli
3 pomidory
2 cebule
2 papryczki chili (opcjonalnie)
ok 1,5 l bulionu
czosnek niedźwiedzi
papryka ostra
sól, pieprz

Przygotowanie
Fasolkę wsypujemy do garnka, zalewamy zimną wodą i odstawiamy na noc do namoczenia.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close