Zapiekane jęczmienno-jabłkowe śniadanie osłodzone melasą z chleba świętojańskiego

28.09.2015

Poranki są coraz zimniejsze, dlatego warto je rozpocząć od pożywnego, ciepłego posiłku. Dziś zapraszam Was na kolejną zdrowszą odsłonę śniadaniową. Zapiekane jęczmienno-jabłkowe śniadanie osłodzone melasą z chleba świętojańskiego doda nam energii na cały dzień. Spróbujcie. 

Składniki: (na 1 sporą porcję)

2 łyżeczki melasy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close