Karkówka pieczona w plastrach

03.10.2015

Kto lubi karkówkę, ręka w górę 🙂 Polecam ten sposób przygotowania mięsa, z pewnością Wam posmakuje. Przepis znalazłam na blogu Aniki.

Składniki:
dowolna ilość karkówki pokrojonej w około 1,5 cm plastrysłodka mielona paprykaostra mielona paprykaczosnek granulowanysól, pieprzświeży rozmarynkolendramajeranekolej
Sposób przygotowania:
1. Plastry karkówki lekko rozbijamy.2. Wszystkie przyprawy mieszamy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close