Schabowe z sosem paprykowym

03.10.2015

Składniki:4 kotlety schabowe2 łyżeczki rozmarynusól i pieprz1 łyżeczka masłaolej do smażenia1 łyżka octu balsamicznego1 łyżeczka miodu2 cebule4 czerwone papryki2 ząbki czosnkupomidory z puszki, krojone1 łyżeczka oregano1 łyżeczka octu winnego
Cebulę obierz i posiekaj w piórka.Z papryki usuń nasiona i pokrój ją w paseczki.
Na patelni rozgrzej odrobinę oleju i

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close