Poszukiwanie smaku na Wyspach Maltańskich – część 1

05.10.2015

Pisząc o poszukiwaniu smaku na Wyspach Maltańskich mam oczywiście na myśli Maltę i Gozo. To właśnie tam smakowałam… kosztowałam… próbowałam… Naturalnie, zanim wyjechałam, znalazłam w internecie najbardziej popularne specjały kuchni maltańskiej: Lampuki, pastizzi, fenkata (potrawka z królika), miodowe precle i kannoli. Charakterystyka tych dań brzmiała smakowicie, oczywiście z mnóstwem cukru

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close