Amarantusowe batoniki z pestkami dyni

08.10.2015

Przepraszam za przerwę. Wróciłam.

Składniki na 4 batony:30g amarantusa ekspandowanego30g otrębów żytnich lub przennych1 łyżka pestek dyni1 łyżka wiórek kokosowych2 łyżki mioduKilka łyżek wody
Jeden baton ma: 102kcalB: 3,2gT: 2,2gW: 14,8g
Przygotowanie:Wszystkie składniki wymieszać. Dodać tyle wody aby masa była lepka, ale nie za

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close