Krem ze świeżych leśnych grzybów

08.10.2015

Gęsty i pożywny krem ze świeżych leśnych grzybów 🙂 Zapraszam do przygotowań!

Składniki:250-300 g świeżych grzybów leśnych, pokrojonych w kostkę(u mnie borowiki i podgrzybki)2 łyżki oleju1/2 cebuli, drobno posiekanej1 ząbek czosnku, zgnieciony nożempół pęczka natki pietruszki, posiekanego z grubsza700 ml drobiowego bulionu1 marchewka z bulionuśmietanka do zabielenia (opcjonalnie)sól, świeżo

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close