sernik waniliowy z pieczarkami i białą rzodkwią

08.10.2015

Bardzo unikalny, niebanalny i… kontrowersyjny?
Zdecydowanie nie dla każdego!
Dla ciekawych – chcących poznań zupełnie nowe smaki.
Pieczarki lekko wyszuwalne, rzodkiew – praktycznie zanika.
Sernik jest bardzo wilgotny, puszcza wodę przy stygnięciu /efekt wersji light/. Ma taką… błotnistą konsystencję.
Cały sernik ma około 1000-1200 kcal /zależy od słodzidła i serów,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close