Gołąbki – wersja light

10.10.2015

Składniki na 9-10 gołąbków:100 g ryżu parboiled1 łyżka oliwy z oliwek2 dymki (biała część)1 ząbek czosnku500 g mielonego mięsa z indyka1 jajkokapusta włoska200 g koncentratu pomidorowego1/2 łyżeczki ostrej papryki1/2 łyżeczki słodkiej paprykiszczypta tymiankuszczypta majeranku1 liść laurowy2 ziela angielskiesól, świeżo mielony pieprz
CZAS PRZYGOTOWANIA: 90 MIN
POZIOM TRUDNOŚCI: ŚREDNI
1. Ryż

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close