Jesienny gulasz z dynią

10.10.2015

Pyszny, rozgrzewający słodko-ostry gulasz z wieprzowiną i warzywami.

Składniki:

200 g boczku wędzonego
400 g mięsa wieprzowego (łopatka, karkówka)
2 cebule
mała dynia hokkaido
2 marchewki
papryka czerwona
180 ml koncentratu pomidorowego
sól, pieprz, pieprz cayenne
czosnek niedźwiedzi

Przygotowanie
Boczek i mięso kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni. Po chwili dodajemy pokrojoną w piórka cebulę. Kiedy wszystkie składniki będą podsmażone,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close