Schab po Neapolitańsku

Skład:

1kg schabu bez kości

350g małych pieczarek klik klik

2 cebule

1 czerwona papryka

2 pomidory

1 łyżeczka koncentratu pomidorowego

1 łyżka ketchupu

1 łyżka mąki pszennej

1 łyżeczka majeranku

ostra papryka do smaku

sól, pieprz

świeży koperek

olej

Przygotowanie:

Schab myjemy i odkrawamy błony. Kroimy w plastry o grubości ok.0,5cm.

Kotlety oprószamy solą i pieprzem.

Pieczarki obieramy i

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close