Chutney brzoskwiniowy

13.10.2015

Kolejna propozycja owocowego sosu do serów, mięs, wędlin lub pasztetów. U nas najczęściej taki sos podjadamy z domowym pasztetem. Dla Nas połączenie idealne 🙂 Polecam!

Chutney brzoskwiniowy
Składniki:

4 brzoskwinie1 jabłko2 ząbki czosnkułyżka startego imbiru1/4 szklanki octu winnego lub jabłkowego50g brązowego cukru1 papryczka chiligarść rodzynekprzyprawy: sól, curry

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close