,,Kurkowe tymbaliki’’

Dzisiaj zapraszam na przekąskę w stylu francuskim .To pomysł na urozmaicenie śniadania, a także na sycący obiad bądź aromatyczną kolację, a nawet lekką przekąskę.

40 dag kurek
cebula
8 jajek
2 łyżki kukurydzy
Pół czerwonej papryki
4 łyżki śmietany 18 proc.
łyżka kaszy manny
4 łyżki posiekanego szczypiorku
łyżka masła
masło i bułka tarta do formy
sól, pieprz, słodka papryka

Sposób

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close