Rosół wołowy z borowikami

SKŁADNIKI:500 g kości wołowych z mięsem400-500 g steków wołowych20 g suszonych borowikówwłoszczyzna1 cebula4 liście laurowe6 ziarenek ziela angielskiegogarść świeżego lubczyku2 litry wodynatka pietruszkiświeżo mielony czarny pieprzsól do smaku (opcjonalnie, ja dodaję płaską łyżeczkę)

PRZYGOTOWANIE:Do misy multicookera włożyć mięso i cebulę. Nastawić program FRY i czas 15 minut.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close