Żeberka duszone z cebulą

20.10.2015

Nie mogłam się oprzeć. Zobaczyłam piękny kawałek mięsa i już czułam jego smak z nutą tymianku i czosnku. Zapraszam na aromatyczne żeberka 🙂

Składniki:
1,2 kg żeberek 2 ząbki czosnkutymianekkmin rzymskisól himalajska
kawałek selera (wielkości ćwiartki jabłka)1 marchewka3 cebuleliść laurowy3 ziela angielskie2 gałązki świeżego tymianku600 ml wodyMięso

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close