Żytnie ciasto czekoladowe z buraczkami

20.10.2015

Składniki:
(tortownica o średnicy 23 cm)
3 buraczki, starte na tarce o dużych oczkach0,5 szklanki mąki pszennej2,5 szklanki mąki żytniej2 czubate łyżki kakao1 szklanka cukru1 łyżeczka proszku do pieczenia1 łyżeczka cynamonu2 łyżeczki cukru waniliowego2 jajka1 szklanka oleju0,5 szklanki mlekaPrzygotowanie:
1. Suche składniki wymieszać w osobnym naczyniu.
2. Białka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close