Ciasto z kapusta i boczkiem

22.10.2015

CIASTO:Mąka pszenna – 2 szklankiDrożdże – 3,5 dagCukier – 1 łyżkaOlej – 3 łyżki Sól –1/4 łyżeczkiFARSZ:Kapusta kiszona – 1 kgŚmietana 18%- 1 szklankaJajka –3 sztBoczek wędzony- 20 dagCebula –3 sztSólPieprzSłodka papryka

Mąkę wsypać do miski. Pośrodku zrobić wgłębienie.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close