Serniczki na zimno z białą czekoladą i migdałami

22.10.2015

2 śmietany duże, 18%
100 g ksylitolu
2 łyżki agaru/żelatyny
1/2 szklanki wody
1 biała czekolada słodzona stewią
2 łyżki masła
2 garści migdałów + woda tak, by je zakryć
1 galaretka bez cukru

Migdały moczymy w wodzie przez noc, odsączamy wodę i blendujemy
Agar/żelatynę zalewamy gorącą wodą i studzimy
Czekoladę rozpuszczamy z masłem w rondelku, studzimy
Śmietanę

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close