ZUPA KREM Z DYNI I ZIELONEJ SOCZEWICY Z CHIPSAMI Z JARMUŻU

SKŁADNIKI:1/2 dyni (moja w całości ważyła 3 kg)włoszczyzna (3 marchewki, 1/4 selera, kawałek kapusty włoskiej, 1 cebula, natka pietruszki, 1 korzeń pietruszki, por)2 liście laurowe3 ziarenka ziela angielskiego2 goździki1 puszka zielonej soczewicy2 ząbki czosnku2 łyżki oleju rzepakowego3 suszone papryczki pepperoni1 łyżeczka suszonego lubczykuświeżo mielony pieprzsól do smaku600 ml wodymleko

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close