Dyniowe, bezglutenowe naleśniki a la amerykańskie

24.10.2015

3 jajka
3 łyżki płaskie ksylitolu
0,5 litra mleka sojowego
250 g mąki ryżowej
50 g mąki kukurydzianej
35 g mąki migdałowej
350 g dyni

Dynie myjemy, obieramy i tarkujemy na dużych oczkach
Jajka ubijamy na puch z ksylitolem
Dodajemy mleko, mąkę ryżową, kukurydzianą i migdałową – wszystko miksujemy
Dodajemy dynię i mieszamy
Smażymy na patelni
Podajemy ciepłe ze śmietaną

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close