Krupnik ala Chiński z Kaszą Jaglaną

Skład:

700g wędzonych żeberek

1 pieczona kiełbasa (dobrej jakości)

pół opakowania mrożonki chińskiej (ja użyłam tej z biedronki- moim skromnym zdaniem jest najlepsza i bogata w różne składniki)

3 ziemniaki

150g kaszy jaglanej Skworcu

kilka grzybków shitake Skworcu

szczypiorek

3 liście laurowe

4 ziarenka ziela angielskiego

sól, pieprz

przyprawa w płynie

Przygotowanie:

Grzybki przekładamy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close