Krokiety z pieczarkami i parówką

26.10.2015

Przepis na pyszne krokiety z farszem z pieczarek, pora, sera żółtego i parówek. Najbardziej smakują mi podane z czerwonym barszczem.

Składniki (na ok 14 krokietów):

2 szklanki mąki
3 szklanki mleka
2 jaja
łyżka oleju
szczypta soli

Farsz:

450 g pieczarek
por
4-5 cienkich parówek
200 g sera żółtego
sól, pieprz

Ponadto:

2 jajka
bułka tarta

Przygotowanie
Składniki na naleśniki wkładamy do jednej miski i miksujemy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close