Pączki drożdżowo ziemniaczane [przepis], fotorelacja z warsztatów kulinarnych „Znaj Ziemniaki”

26.10.2015

14 października gotowaliśmy ze znawczynią kuchni regionalnych Joanną Jakubiuk, szefową kuchni restauracji

Pączki drożdżowo ziemniaczane

Receptura na pączki pochodzi z książki NIEZAPOMNIANA KUCHNIA WARMII I MAZUR, której autorką jest Małgorzata Jankowska Buttitta
Składniki:

500 g ugotowanych przetartych ziemniaków, 500 g mąki, 1 szklanka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close