Zupa ziemniaczana po staromiejsku

26.10.2015

1,5 L wywaru z drobiu i warzyw5-6 ziemniakówmarchewpietruszkakawałek seleracebulatłuszcz2buraczki1-2 łyżki mąkiłyżka koncentratu pomidorowegokoperek sólpieprzziele angielskiesok cytrynowy

Ziemniaki umyć, obrać, opłukać, pokrajać w kostkę. Warzywa umyć, obrać, opłukać, pokrajać w kostkę, podsmażyć, zalać wywarem, dodać ziemniaki, ugotować. Buraczki oczyścić, opłukać, ugotować lub upiec, obrać i pokrajać w

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close