Fit spaghetti carbonara LIGHT w 10 minut

28.10.2015

Skladniki:
jogurt naturalny-2 łyżki
Makaron pełnoziarnisty
szynka/kurczak ( ja miałam pieczony przez mamusie schab)
pietruszka
parmezan-( u mnie tarty)-1 łyżka
ser żółty (gouda)-1,5 plastra

przygotowanie:
wstawiamy wodę na makaron
w międzyczasie kroimy szynkę/schab/kurczaka
i wrzucamy na patelnie zeby siepodpiekly
sos:
ja robię wszystko na oko, takze proporcje możecie dobierać sami.
jogurt naturalny+ sery ( starte albo podarte w kawałki)+ posiekana pietruszka+sól+pieprz.

makaron właśnie sie ugotował 😉 odcedź i wrzuć go na patelnie. Podsmaż chwile razem z mięsem, na koniec daj sos i smaż przez minutę, tak by ser sie rozpuścił. SMACZNEGO!:)

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close