Surówka z kapusty kiszonej

28.10.2015

Szybka i pyszna surówka do obiadu. Pasuje do ryb, mięs i sosów.

Składniki:

500 g kiszonej kapusty
marchew
jabłko
cebula
3 łyżki oleju lub oliwy
łyżeczka soku z cytryny
sól, pieprz, cukier

Przygotowanie
Kapustę płuczemy, odciskamy i kroimy na mniejsze kawałki. Jabłko i marchew, obieramy i ścieramy na tarce. Cebulę kroimy w drobną kostkę. Składniki łączymy ze sobą, dodajemy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close